Ремонт квартир в Ірпені, Бучі

(095) 215-67-83

(095) 466-16-42

(097) 775-35-62

Штукатурка КНАУФ НР Старт

Фірма КНАУФ лідирує у забіги серед виробників будівельних сумішей в Україні. Штукатурка та шпаклівка КНАУФ допоможе досягти необхідного результату без зайвих витрат!

Штукатрка КНАУФ HP СТАРТ

Штукатурка КНАУФ НР Старт. Застосування

Універсальна штукатурна суміш на основі гіпсу та вапна призначена для внутрішньої обробки житлових приміщень, готелів, лікарень та інших приміщень з підвищеною вологістю повітря, у тому числі кухні та ванної кімнати.

Така штукатурка дуже зручна в роботі, особливо ефективна як стартова для вирівнювання основ під подальшу високоякісну обробку.

Підстава та початкова підготовка

Основа під штукатурку повинна бути від пилу та частинок, великі нерівності вирівняні. При цьому основа повинна бути сухою і не мерзлою.

Працюючи з бетоном необхідно видаляти залишки опалубки та мастила, через які може виникати тонка плівка на поверхні. Після цього необхідно обробити грунтовкою КНАУФ “БЕТАКОНТАКТ”.

Будівельні плити з деревною стружкою необхідно обробляти ґрунтовкою КНАУФ “ТІФЕНГРУНД”, а потім армувати по всій поверхні сіткою. Мінімальна товщина шару штукатурки становить 15 мм. Сітка має бути встановлена ​​у верхній третині штукатурного шару.

Готові бетонні конструкції необхідно обробити ґрунтовкою “БЕТАКОНТАКТ”.

Працюючи з цегляною кладкою, якщо її поверхня сильно вбирає вологу, її необхідно обробити ґрунтовкою КНАУФ “ТІФЕНГРУНД”.

Особливості штукатурки КНАУФ HP СТАРТ:

  • Не шкодить шкірі;
  • Еластична;
  • Наноситься в один шар великою товщиною;
  • З готовим розчином можна працювати тривалий час;
  • Швидке висихання;
  • Зносостійкість;
  • Регулює температурно-вологий режим приміщення;
  • Поверхня структурується.

Приготування штукатурки HP СТАРТ:

Висипати розчин у чисту холодну воду у співвідношенні 1 мішок (30 кг) на 12 літрів води та розмішати до однорідної консистенції без грудок.

При цьому необхідно використовувати тільки чисті інструменти та ємності, щоб уникнути скорочення часу роботи з розчином.

Температура поверхні та навколишнього середовища має бути не менше +5°C градусів.

Порядок роботи з розчином

Час роботи з розчином становить приблизно 40 хвилин. Не використовуйте твердий матеріал. Додавання води або перемішування роблять зручнішу роботу із сумішшю протягом 30 хвилин.

Після замішування матеріал нанести на стіну, а розрівняти. Як тільки розпочнеться процес затвердіння, нерівності зрізати твердим шпателем, злегка зволожити, обробити губкою та розгладити. Мінімальна товщина шару, що наноситься 3-5 міліметрів.

Якщо потрібно нанести штукатурку завтовшки більше 15 мм, то краще це зробити в два шари. Перший шар, що ще не затвердів, розгладити у формі ластівчиного хвоста, а після затвердіння нанести другий.

Витрата матеріалу

При товщині штукатурного шару 10 мм, одного мішка 30 кг. вистачає приблизно на 4 м2 залежно від основи.

Зберігання

Мішки зберігаються у сухому на дерев’яних піддонах протягом 6 місяців.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.